• torsdag
    5des
    kl. 09:00 Hold av datoen! DNS Seminar 2019til 8. desember - kl. 15:00

    Årets seminar holdes på Beitostølen fra torsdag 5. - søndag 8. desember.
    Mer info kommer

Trinn 1 og 2 Skiinstruktørkurs

Arrangement

fra

Lørdag 5. januar 2019
til
Lørdag 12. januar 2019

Sted

Saalbach, Østerrike

Lagre i kalender

Arrangør: 4elements / Lommedalen Skiskole 

 

Ønsker du å jobbe som skiinstruktør ved siden av jobb, studier eller på heltid, er første steg på veien et instruktørkurs som gjør deg kvalifisert til å søke jobb i skiskoler i Norge og i utlandet.
 
Trinn 2 er for deg som allerede har jobbet som instruktør – kanskje sikter du mot en karriere som skilærer eller vil gjøre en sesong eller to i alpene?
 
 
Trinn 1
Instruktørkurs trinn 1 passer for alle som ønsker å jobbe i skiskole i Norge eller alpene, for deg som jobber i klubb eller bedriftsidrettslag, og for de som rett og slett ønsker å bli en bedre skikjører.
 
Kurset har fokus på grunnleggende pedagogikk, sikkerhet og egen skiferdighet. Du vil lære å legge opp til variert og allsidig undervisning og aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Tilrettelegging av barne-/skileikområdet, innføring i lavterskel freestyle og bruk av terrengpark er også endel av pensum.
 
Trinn 1 er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.
 
 
Trinn 2
Godkjent trinn 1 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 2. Her går vi dypere til verks, og jobber videre med analysering av skikjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Vi videreutvikler våre egne skiferdigheter. Dette er viktig for å kunne vise et godt øvingsbilde. Etter godkjent trinn 2 kan du undervise opp til middels gode skikjørere.
 
Med trinn 2 blir du internasjonalt godkjent skiinstruktør gjennom IFSI (International Federation of Snowsport Instructors).
 
Sted
Saalbach, Østerrike
 

Tidspunkt
5. - 12. januar 2019.

Påmelding
Frist 15. november.
Her finner du mere informasjon og påmelding:
  • Opprettet avSissel E Rødaas Astrup
  • Oppdatert
Den Norske Skiskole
Drammensveien 975
N-1385 Asker
post@snowsports.no
www.snowsports.no