• søndag
  4nov
  Trinn 1 Skiinstruktørkurstil 9. november

  Arrangør: Snowmind
  For priser og detaljer ta kontakt med kursholder på post snowmind.no eller via nettsiden: http://snowmind.no/kontakt
   
  Trinn 1 er det førs...

 • søndag
  4nov
  Teknikksamling i Stubaithaltil 9. november

  Arrangør: Snowmind

 • søndag
  11nov
  Trinn 2 Skiinstruktørkurs og teknikk kurs i Stubaitaltil 17. november

  Arrangør: Snowmind.  For priser og detaljer ta kontakt med kursholder på post snowmind.no eller via nettsiden: http://snowmind.no/kontakt
   
  Med dette kurse...

Trinn 1 og 2 Skiinstruktørkurs

Arrangement

fra

Lørdag 5. januar 2019
til
Lørdag 12. januar 2019

Sted

Saalbach, Østerrike

Lagre i kalender

Arrangør: 4elements / Lommedalen Skiskole 

 

Ønsker du å jobbe som skiinstruktør ved siden av jobb, studier eller på heltid, er første steg på veien et instruktørkurs som gjør deg kvalifisert til å søke jobb i skiskoler i Norge og i utlandet.
 
Trinn 2 er for deg som allerede har jobbet som instruktør – kanskje sikter du mot en karriere som skilærer eller vil gjøre en sesong eller to i alpene?
 
 
Trinn 1
Instruktørkurs trinn 1 passer for alle som ønsker å jobbe i skiskole i Norge eller alpene, for deg som jobber i klubb eller bedriftsidrettslag, og for de som rett og slett ønsker å bli en bedre skikjører.
 
Kurset har fokus på grunnleggende pedagogikk, sikkerhet og egen skiferdighet. Du vil lære å legge opp til variert og allsidig undervisning og aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Tilrettelegging av barne-/skileikområdet, innføring i lavterskel freestyle og bruk av terrengpark er også endel av pensum.
 
Trinn 1 er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.
 
 
Trinn 2
Godkjent trinn 1 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 2. Her går vi dypere til verks, og jobber videre med analysering av skikjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Vi videreutvikler våre egne skiferdigheter. Dette er viktig for å kunne vise et godt øvingsbilde. Etter godkjent trinn 2 kan du undervise opp til middels gode skikjørere.
 
Med trinn 2 blir du internasjonalt godkjent skiinstruktør gjennom IFSI (International Federation of Snowsport Instructors).
 
Sted
Saalbach, Østerrike
 

Tidspunkt
5. - 12. januar 2019.

Påmelding
Frist 15. november.
Her finner du mere informasjon og påmelding:
 • Opprettet avSissel E Rødaas Astrup
 • Oppdatert
Den Norske Skiskole
Dalsveien 45A
0775 Oslo
post@snowsports.no
www.snowsports.no